top of page

Vakmanschap in valse plafonds

Mario Baten

Totaalpakket in kwaliteit en afwerking

Als u op zoek bent naar een vakman om een vals plafond te installeren, neem dan contact op met Baten Mario Algemene schilder- en decoratiewerken uit het Oost-Vlaamse Haaltert. Met meer dan dertig jaar ervaring is een vakkundige en strakke afwerking altijd gegarandeerd.

Oog voor detail en maatwerk

Als specialisten weten we heel goed dat elke ruimte anders is. Daarom komen we altijd eerst langs om de staat van het plafond op te nemen en een offerte op te kunnen maken. We geven u ook graag advies over de beste oplossingen en mogelijke kleuren en tinten. Een vals plafond biedt meerdere voordelen, bv. dat leidingen en kabels er netjes onder weggewerkt kunnen worden. Daarnaast maakt een verlaagd plafond een kamer intiemer en gezelliger. En natuurlijk kunt u genieten van een prachtige afwerking met modern materiaal, waaronder het oude plafond verdwijnt.

Ons totaalpakket

Baten Mario levert een volledig afgewerkt plafond. We plaatsen een verlaagd plafond van een bouwmateriaal naar keuze: pvc, hout of Gyproc. Daarna werken we het keurig af met plamuur en verf, zodat uw vals plafond perfect bij de ruimte past.

Valse plafonds in de regio Zottegem, Aalst, Denderleeuw, Ninove en Geraardsbergen? Bel naar Baten Mario!

bottom of page