top of page
Mario Baten

BEHANG- EN SCHILDERWERK MET OOG VOOR DETAIL

Baten Mario Algemene schilder- en decoratiewerken

Baten Mario Algemene schilder- en decoratiewerken in Denderhoutem (Haaltert - Aalst - Ninove) biedt ruim dertig jaar ervaring in binnen- en buitenschilderwerk, behangen plus decoratieve afwerking.

Geheel naar wens

U wilt graag een perfecte afwerking van muren en plafonds, schrijnwerk en andere interieurelementen. Vertrouw dan op onze expertise in schilderwerk en behangen. Wij werken alles met ons oog voor perfectie tot in de puntjes af. Zodat u jarenlang van het professioneel geschilderde resultaat kunt genieten

Persoonlijke service

Bij ons hebt u altijd maar een aanspreekpunt, namelijk zaakvoerder Mario Baten zelf. Hij volgt uw project van begin tot einde op en biedt antwoorden op al uw vragen. We komen bij u langs om opmetingen te doen, alle opties te bespreken en een offerte op te maken. U krijgt professioneel kleuradvies en uitleg over onze speciale schildertechnieken en behangoplossingen. Als u de offerte van Baten Mario tekent, voeren we de opdracht vlot en vakkundig voor u uit. (We rekenen bij aanvang een forfaitair bedrag aan voor verzekeringen, dat van de te betalen factuur afgetrokken wordt.)

Schilder- of behangwerk? Bel meteen naar Baten Mario voor een vrijblijvende offerte!

bottom of page